Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ




Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ω Ν
                        Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ
Σαμοθράκη 18/04/2011
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
      Αριθμ. Πρωτοκ. : 22/2011
            Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλοντας να βοηθήσει τους επαγγελματίες του νησιού, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες για τις ημέρες του Πάσχα, έστειλε πρόσκληση προς την ΕΣΗΕΜΘ (Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης) και στο Επιμελητήριο Έβρου, στην οποία καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την Σαμοθράκη. Η πρόσκληση επισυνάπτεται.
            Παρακαλούμε τους επαγγελματίες του νησιού μας να φροντίσουν τούτες τις μέρες και όχι μόνο, να διατηρούν τους χώρους εντός κι εκτός των επιχειρήσεων τους καθαρούς, να είναι εξυπηρετικοί και φιλόξενοι απέναντι στους πελάτες τους καθώς και να τους δίνουν με ευγένεια όποια πληροφορία θέλουν και τέλος στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που όλοι μας βιώνουμε να προσέξουν τις τιμές τους, κρατώντας τες σε λογικά επίπεδα. Όλα αυτά θα είναι η ζωντανή διαφήμιση της Σαμοθράκης για την επερχόμενη καλοκαιρινή τουριστική περίοδο.
            Ευχόμαστε καλές δουλειές στους επαγγελματίες και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και οικονομική ανάσταση...
Για το Δ. Σ.
ο πρόεδρος                           ο γραμματέας
   Γλήνιας Ιωάννης                Παπαντίδης Ειρηναίος





Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ω Ν
                        Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ
Σαμοθράκη 17/04/2011
Προς:
Ε. Σ. Ε. Μ. Θ.
Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου
Αριθμ. Πρωτοκ. : 21/2011
            Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σαμοθράκης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, καλεί όποιον επιθυμεί να επισκεφθείτε το όμορφο νησί της Σαμοθράκης, όπου μπορείτε να βιώσετε τα έθιμα του νησιού. Πολλά από τα καταστήματα είναι ήδη ανοιχτά και περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν.
            Επίσης καλούμε και τα μέλη της ΕΣΗΕΜΘ να επισκεφθούν το νησί μας, να περάσουν όμορφα και να μας διαφημίσουν στο μέσον που εργάζονται.
Για το Δ. Σ.
ο πρόεδρος                           ο γραμματέας
   Γλήνιας Ιωάννης                 Παπαντίδης Ειρηναίος