Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Ενημερώνουμε όλους τους επαγγελματίες για τις τελευταίες εξελίξεις από τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ζητούμε συγνώμη για καθυστερήσεις  αλλά είναι μία περίοδος με αρκετό φόρτο εργασίας και προσπαθούμε για το καλύτερο.

  • Leader
Κατόπιν της συμφωνίας των επαγγελματιών στην τελευταία συνάντηση, κατατέθηκε και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου η πρόταση για το Leader το οποίο προβλέπει:
1) την κάλυψη δημιουργίας ντοκιμαντέρ για τη Σαμοθράκη
2) την παραγωγή εντύπων (βιβλίου, flyers, promo poster)
3) την παρουσία σε εκθέσεις με σταντ ( Σόφια, Βελιγράδι, Βουκουρέστι)
4) και τη διοργάνωση ınfo group παρουσίασης της Σαμοθράκης σε επαγγελματίες του τουρισμού και εκπροσώπους ΜΜΕ.
Για όσους επιθυμούν περισσότερες λεπτομέρειες για την αίτηση που υποβλήθηκε παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου.

  • Όσο αφορά στις εκθέσεις:
Ήδη παρουσιαστήκαμε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση είχε δυναμική μικρότερη από την περσινή σεζόν αλλά κάναμε κάποιες ενδιαφέρουσες επαφές.

Ακολουθούν και άλλες εκθέσεις μεταξύ των οποίων είναι της Ολλανδίας, της Τουρκίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας, της Δανίας και της Βουλγαρίας. Ο Δήμος ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον για συμμετοχή και για τη σημαντικότητα της αποστολής εντύπων για να στηρίξει την προσπάθεια προβολής. 

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες να στέλνουν έντυπο υλικό από τις επιχειρήσεις τους γιατί χρειαζόμαστε την παρουσία όλων μαζί μας. Είναι η αρχή ενός καλού ξεκινήματος προβολής και ήδη η Σαμοθράκη αρχίζει να ελκύει το ενδιαφέρον ως νέος προορισμός. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο emaıl για να σας στείλουμε τις πληροφορίες.

  • Εκδρομή από Σαμοθράκη για εκθέσεις:
Τη Δευτέρα θα είναι έτοιμο το πρόγραμμα για συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν στην έκθεση EMITT της Κωνσταντινούπολης στις 30/1-2/2 2014:

Θα υπάρχει δυνατότητα 4 και 5 διανυκτερεύσεων και θα χαρούμε να συμμετέχουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες και μη στην έκθεση.

Επικοινωνήστε για πληροφορίες στο syepsa@gmail.com και στο 6984 908 254.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου