Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Προσεχείς Εκδηλώσεις για τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σαμοθράκης

Εργαζόμενοι για μία δραστήρια τουριστική χρονιά, ως σύλλογος καλούμαστε να συμμετέχουμε σε δράσεις του Μαΐου που αφορούν τον τουρισμό.

Στις 10/5/2012 αναμένεται ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Γερομάρκος στη Σαμοθράκη για να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς αλλά και το Σύλλογο Επαγγελματιών θέματα τουρισμού, υποστήριξης και ανάπτυξης του νησιού.
Με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί θα έρθει και συνεργείο του Mega από την πρωινή εκπομπή του κ. Καμπουράκη, για να προβάλει τη Σαμοθράκη και τα θέματα που θα συζητηθούν από τον κύριο Γερομάρκο και τους τοπικούς εκπροσώπους.

Στις 24/5/2012 θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο αερολιμεναρχών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και θα γίνουν παρουσιάσεις των προορισμών του Έβρου. Η φετινή χρονιά και με τις νέες πτήσεις που ξεκινούν θα είναι πολλά υποσχόμενη και τα δείγματα των κρατήσεων δείχνουν ότι θα υπάρχει νέα προσέλευση τουριστών. Καλούμαστε να παραβρεθούμε ως σύλλογος και να προβάλουμε το νησί μας.

Στις 31/5/2012 εγκαινιάζεται οι νέες γραμμές Αγ. Πετρούπολης - Αλεξανδρούπολης και Μόσχας - Αλεξανδρούπολης και στα πλαίσια αυτής πραγματοποιείται έκθεση τουρισμού στην Αγ. Πετρούπολη. Είναι επιτακτικό ο Σύλλογος Επαγγελματιών και η Σαμοθράκη συνολικά να έχει παρουσία στην έκθεση και να είναι το νησί που θα τραβήξει το τουριστικό ενδιαφέρων των Ρώσων επισκεπτών στην Ελλάδα. Από ότι γνωρίζουμε οι πτήσεις έχουν σχεδόν πληρότητα πράγμα που αναμένεται να τονώσει ιδιαίτερα τον τουρισμό της περιοχής μας.
Μετά από επίσκεψη του προέδρου επαγγελματιών κυρίου Γλήνια στο Επιμελητήριο του Έβρου, ο κύριος Τοψίδης, πρόεδρος του επιμελητηρίου, παρακίνησε τη συμμετοχή στην έκθεση και θεωρούμε και από την μεριά μας ότι η Σαμοθράκη πρέπει να είναι εκεί.


Καθώς η προοπτική του νησιού είναι τουριστική πρέπει συνολικά να γίνουν προσπάθειες και να στηριχθούν από όλους τους επαγγελματίες.
Ο σύλλογος κάνει τις εγγραφές του από τώρα για όλη τη χρονιά και καλείστε όλοι οι επαγγελματίες να στηρίξετε την προσπάθεια.
Πληροφορίες για τις εγγραφές και τις εκδηλώσεις στο 25510 89444 και στο 6945894107. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου