Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Σύσκεψη ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου

Με μια μικρή καθυστέρηση μεταφέρουμε το κλίμα της συμβολικής σύσκεψης του Επιμελητηρίου Έβρου στη Σαμοθράκη.
Ο δραστήριος πρόεδρος, κ. Τοψίδης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη έχουν τη Σαμοθράκη στην ατζέντα του επιμελητηρίου με δράσεις πάνω στο ζήτημα της συγκοινωνίας, του τελωνείου και των συμφερόντων των επιχειρήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, το επιμελητήριο συζητάει τη σύσταση ναυτικής εταιρείας για αγορά πλοίου εκμεταλλευόμενο ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορεί να επιδοτηθεί, με σκοπό τη δημιουργία νέων δρομολογίων και γραμμών.
Σημαντικό θέμα είναι και η λειτουργία του τελωνείου για το άνοιγμα της επικοινωνίας μεταξύ του νησιού και της Τουρκίας, κάτι για το οποίο έχουν γίνει ήδη αρκετές ενέργειες.
Τα νέα μέλη που εκπροσωπούν το Σύλλογο Επαγγελματιών συμμετείχαν στα θέματα, εκφράζοντας απόψεις και ζητώντας τη βοήθεια στα θέματα του καραβιού, της εμπορικής σχέσης Σαμοθράκης - Αλεξανδρούπολης, της τουριστικής προβολής και πολλά άλλα.
Το επιμελητήριο αναμένει συγκεκριμένες προτάσεις αλλά και βήματα από την πλευρά των επαγγελματιών του νησιού ώστε να επικεντρωθούν σε στοχευμένα πλάνα προς αναβάθμιση, ώστε να μπορεί και το επιμελητήριο από την πλευρά του να λαμβάνει υπόψη μετρήσιμα μεγέθη στις προτάσεις που του γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου