Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Προτάσεις προς αντιδήμαρχο για την λειτουργία του γραφείου πληροφόρησης επισκεπτών

Λάβαμε από τον αντιδήμαρχο Σαμοθράκης κύριο Αθαν. Βίτσα το παρακάτω e-mailQ


<<Ο Δήμος Σαμοθράκης θα επαναλειτουργήσει το γραφείο πληροφόρησης επισκεπτών στο ξύλινο οίκημα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας. Στα πλαίσια της λειτουργίας του γραφείου σας καλούμε να καταθέσετε τις προτάσεις σας για τον καλύτερο και πιο αντικειμενικό τρόπο λειτουργίας. Επίσης ζητούμε την συνεργασία και στήριξή σας για την σωστή λειτουργία του γραφείου.>>


Όπως μας ζητήθηκε του καταθέτουμε τις προτάσεις μας:



Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ω Ν

                        Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ
Σαμοθράκη 02/08/2011
Προς:
Αντιδήμαρχο Σαμοθράκης κ. Αθαν. Βίτσα
Αριθμ. πρωτοκ.: 34/2011

            Χαιρετίζουμε την έστω και καθυστερημένη επαναλειτουργία του γραφείου ενημέρωσης επισκεπτών στο λιμάνι της Καμαριώτισσας και μετά από το αίτημα σας κύριε Αντιδήμαρχε για να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας για την καλύτερη λειτουργία του, έχουμε να σας προτείνουμε τα παρακάτω:
-       Όσον αφορά τον/την υπάλληλο που θα εργαστεί στο γραφείο θεωρούμε πως πρέπει να γνωρίζει καλά τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και να χειρίζεται Η/Υ, επίσης πρέπει να έχει στην διάθεση του/της όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα του νησιού καθώς και όλων των ξενοδοχείων κι ενοικιαζ. Δωματίων.
-       Το γραφείο θα πρέπει να διαθέτει τηλεόραση  και dvd για να προβάλλεται το βίντεο του κυρίου Νίκου Βάβαλου καθώς και με χρήσιμες πληροφορίες για την Σαμοθράκη, το οποίο νομίζουμε πως θα ήταν καλό να προβάλλεται ακόμη και τις ώρες που δεν λειτουργεί το γραφείο. Στον εξοπλισμό του θα ήταν καλό να υπάρχει καρτοτηλέφωνο και ίντερνετ με την μορφή wi-fi.
-       Θα ήταν καλό κατά τις βραδινές νυχτερινές ώρες το γραφείο να φωτίζεται και κυρίως επάνω στην πινακίδα του για να γνωρίζει ο επισκέπτης που θα περάσει από εκεί πως το οίκημα λειτουργεί και μάλιστα να υπάρχει αναρτημένο το ωράριο λειτουργίας του για να γνωρίζει πότε μπορεί να το επισκεφτεί για να ζητήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται.
-       Τέλος καλό θα ήταν να ζητηθεί από όλους τους φορείς και συλλόγους να εφοδιάσουν το γραφείο με έντυπο υλικό – φυλλάδια αν διαθέτουν τα οποία θα βρίσκονται τοποθετημένα σε ξεχωριστά σταντς.
Πιστεύουμε πως οι προτάσεις μας θα σας είναι χρήσιμες για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του γραφείου.
Για το Δ. Σ.
ο πρόεδρος                           ο γραμματέας
   Γλήνιας Ιωάννης                Παπαντίδης Ειρηναίος