Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφέρει στο Δελτίο Τύπου με ημερομηνία 14/6 κι αριθ. πρωτοκ.: 30/2011 (http://syepsa.blogspot.com/2011/06/140611_16.html)  και συγκεκριμένα στο τρίτο θέμα, κατόπιν προτάσεως του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κυρίου Κ. Παπακοσμά ο σύλλογος θα έφτιαχνε ένα έντυπο το οποίο θα προβάλλει την Σαμοθράκη για να διανεμηθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας μας από την ίδια την Περιφέρεια. Αυτό το έντυπο λοιπόν είναι σχεδόν έτοιμο, για να ολοκληρωθεί χρειάζεται εκτύπωση ώστε να δοθεί στην Περιφέρεια να το διανέμει. Για να πραγματοποιηθεί οι εκτύπωση χρειάζονται κάποια χρήματα. Αυτά τα χρήματα θα καταβληθούν από άτομα τα οποία θα ονομάζονται από εδώ και στο εξής χορηγοί του εντύπου και τα ονόματα τους ή οι επωνυμίες των επιχειρήσεων τους θα αναγράφονται στο έντυπο ως χορηγοί.. Ορισμένοι έχουν βρεθεί κι αναζητούμε μερικούς ακόμη.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μέχρι και την Παρασκευή με τον πρόεδρο Γιάννη Γλήνια ή με τον γραμματέα Ειρηναίο Παπαντίδη στα τηλέφωνα τους, τα οποία αντίστοιχα είναι 6945894107 και 6948496920 ή στο e-mail του συλλόγου syepsa@gmail.com.
Αυτή η προβολή της Σαμοθράκης θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία το νησί να γίνει ευρύτερα γνωστό στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε και μάλιστα όταν αυτή η προβολή θα γίνει με πρωτοβουλία της Περιφέρειας.