Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/06/11



Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ω Ν
                        Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ
Σαμοθάκη 14/06/2011
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
Αριθμ. Πρωτοκ. : 30/2011

            Στα πλαίσια του 16ου Πανελληνίου συνεδρίου εκλεγμένων γυναικών στην Αυτοδιοίκηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη 16 – 19 Ιουνίου, ο σύλλογος επαγγελματιών απευθύναμε κάλεσμα ώστε να επισκεφθούν και να γνωρίσουν και το νησί μας. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και η επίσκεψη τους θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του συνεδρίου τους, δηλαδή την Κυριακή 19 Ιουνίου. Θεωρούμε πως με τις θέσεις που κατέχουν μπορούν να γίνουν η ζωντανή προβολή και διαφήμιση της Σαμοθράκης προς την υπόλοιπη Ελλάδα.
            Θέλοντας λοιπόν να αποκομίσουν από το νησί τις καλύτερες εντυπώσεις επιζητούμε από όλους να επιδείξουν την καλύτερη φιλοξενία.
            Από τον Δήμο δεσμεύτηκαν πως θα διαθέσουν τα λεωφορεία για την μεταφορά των γυναικών, ώστε να περιηγηθούν στο νησί, όπως όμως γίνεται αντιληπτό 240 άτομα δεν μπορούν να μεταφερθούν μόνο με τα λεωφορεία, θα χρειαστεί να διατεθούν και κάποια αυτοκίνητα. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όσους επιθυμούν την Κυριακή στις 10 π.μ. να είναι στο λιμάνι της Καμαριώτισσας για να μεταφέρουν τις κυρίες.
            Επίσης θα θέλαμε όσες από τις νοικοκυρές του νησιού μας επιθυμούν να διαθέσουν λίγο χρόνο και να ετοιμάσουν κάποια τοπικά εδέσματα, τα οποία θα αποτελούν τον μπουφέ που θα στηθεί για να γνωρίσουν οι προσκεκλημένες τις νοστιμιές του τόπου μας.
. . . . . . . . . .
            Όπως έχουμε αναφέρει ο σύλλογος θα συμμετάσχει σε φόρουμ με θέματα τουρισμού κι επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης στην Κωνσταντινούπολη στο Σισμανόγλειο Μέγαρο. Όσοι εκ των επαγγελματιών επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή του συλλόγου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο. Εκεί οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με τουριστικούς πράκτορες κι άλλους επιχειρηματίες.
            Η αναχώρηση από Σαμοθράκη θα είναι την Κυριακή στις 15:30 κι από Αλεξανδρούπολη με δικό του μέσο ο καθένας νωρίς το πρωί, με επιστροφή από Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της Τρίτης.
. . . . . . . . . .
            Ο σύλλογος επαγγελματιών επίσης θα ξεκινήσει την δημιουργία εντύπου το οποίο αφού τυπωθεί θα διανεμηθεί με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κυρίου Κων. Παπακοσμά σε όλες τις κεντρικές πλατείες της Περιφέρειας μας για την προβολή της Σαμοθράκης και στόχο την προσέλκυση εσωπεριφεεριακού τουρισμού.
. . . . . . . . . .
            Για δράσεις σαν την παραπάνω αλλά και για διάφορες υποχρεώσεις, σύντομα ο σύλλογος θα ενημερώσει τους επαγγελματίες πότε και πως θα μπορούν να καταβάλλουν από εδώ και στο εξής την μηνιαία συνδρομή τους, η οποία θα είναι 10€. Οι επαγγελματίες που θα συμβάλλουν στην δημιουργία του ταμείου καταβάλλοντας την συνδρομή τους θα προβάλλονται από τον σύλλογο.
. . . . . . . . . .
            Για να δηλώσετε συμμετοχή είτε για την ημέρα που θα έρθουν οι εκλεγμένες γυναίκες (με αυτοκίνητα ή εδέσματα), είτε για το φόρουμ της Κωνσταντινούπολης αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το e-mail του συλλόγου: syepsa@gmail.com και με τα τηλέφωνα: πρόεδρος: 6945894107 , γραμματέας: 6948496920
Για το Δ.Σ.
ο πρόεδρος                           ο γραμματέας
Γλήνιας Ιωάννης                   Παπαντίδης Ειρηναίος


ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: