Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ¨¨ΙΛΙΟΝ¨¨

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΙΛΙΟΝ¨¨

Την Δευτέρα 02/05 στο δημαρχείο Σαμοθράκης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Δημάρχου κυρίου Γ. Χανού με τους φορείς και τους κατοίκους του νησιού, με μοναδικό θέμα την βελτίωση της θαλάσσιας συγκοινωνίας. Εκεί συζητήθηκαν κι αναλύθηκαν τα τελευταία δεδομένα που υπάρχουν.
Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες εξεύρεσης πόρων για την καταρχήν ναύλωση (ενοικίαση) του πλοίου ΄΄ΙΛΙΟΝ΄΄ για τους θερινούς μήνες, με συγκεκριμένους όρους που συζητήθηκαν και με βάση τα νεώτερα δεδομένα αξιοπλοϊας του σκάφους και την μη κατάθεση άλλων εναλλακτικών προτάσεων.
Σε συνέχεια λοιπόν των προσπαθειών που ξεκίνησε από τους δημάρχους Αλεξανδρουπόλεως και Σαμοθράκης σε συνεργασία με τον σύλλογο επαγγελματιών Σαμοθράκης και της παραπάνω σύσκεψης συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα με μοναδικό σκοπό και στόχο την επαφή με φορείς, συλλόγους επαγγελματίες, κατοίκους αλλά και φίλους της Σαμοθράκης για την συμμετοχή τους σε αυτήν την προσπάθεια.
Όποιος επιθυμεί να πληροφορηθεί για οτιδήποτε σχετικό επί του θέματος ή για να δηλώσει την συμμετοχή του μπορεί να επικοινωνήσει είτε με το e-mail της επιτροπής: epagilion@gmail.com είτε με τα μέλη της επιτροπής που είναι τα παρακάτω:
Αναγνωστοπούλου Γιάννα
Χαρανά Χρύσα
Μαργαρίτης Λευτέρης
Κατσίκιας Ξενοφώντας
Βαβάλου Σούλα
Ρούτσης Φώτης
Τραχανής Σεραφείμ
Από την επιτροπή