Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 02/04/2011


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
              ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
                                                                                                          Σαμοθράκη 02/04/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                     Αριθμ. Πρωτοκ: 16/2011

 

Ευχαριστούμε πολύ τους κυρίους συνάδελφους & συμπολίτες μας που για πρώτη ίσως φορά έστω και σαν μια μικρή ομάδα έχει την ευαισθησία να συνυπογράψει με την ανακοίνωση της επιστολή τους την αγωνιώδη και αδιάκοπη προσπάθεια του συλλόγου επαγγελματιών που εδώ και μήνες  τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις που συμβαίνουν ραγδαία στην χώρα μας και κατ’ επέκταση στο νησί μας και να το φέρει στην πραγματική θέση που του αξίζει με μια σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών που νομίζουμε ότι γίνονται για το καλό όλων μας. Με βασικό μας μέλημα τον τουρισμό και την επερχόμενη τουριστική περίοδο σε συνδυασμό με το βασικότερο αγκάθι που ταλανίζει χρόνια το νησί, την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία και την ένωσή μας με άλλους προορισμούς και όχι μόνον αυτά….

Παρακάτω για να μη σας κουράσουμε έχουμε χρωματίσει με κίτρινο χρώμα τα βασικότερα σημεία των επιστολών & αναρτήσεών μας τα οποία έχουν δημοσιευτεί αρκετό καιρό  πριν και τα οποία μπορείτε να τα διαβάσετε αν επιθυμείτε και στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας και να καταλάβετε τι εννοούμε  www.syepsa.blogspot.com

Με εκτίμηση

Από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σαμοθράκης

 

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SAOS FERRIES.


 Την Κυριακή 20 Μαρτίου συνεδρίασε το Δ. Σ. του συλλόγου με κυρίως θέμα την συγκοινωνία, όπου αποφασίστηκε πως:
            Ο σύλλογος επαγγελματιών καταδικάζει απερίφραστα τακτικές σαν αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας δηλαδή να ανακοινώνεται απροειδοποίητα από την εταιρία SAOS FERRIES η παύση των δρομολογίων για δυο μήνες. Αυτό  έρχεται σε αντίθεση με τις ενέργειες του συλλόγου να προσελκύσει κόσμο στη Σαμοθράκη και μόνο αναστάτωση επέφερε στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού.
            Θέλουμε να τονίσουμε πως τις ημέρες που προηγήθηκαν ο Σύλλογος βρισκόταν συνεχώς σε επικοινωνία με τον κύριο Μανούση για την εξεύρεση καλύτερης δυνατής λύσης ώστε να μη μείνει η Σαμοθράκη για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς συγκοινωνία αλλά και με τους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ο. Λ. Α. κύριο Χρήστο Σκεύα, που όπως τελικά εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε οι ενέργειες αυτές βοήθησαν
ώστε να μη μείνει το νησί χωρίς πλοίο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλαμβανομένης και της τουριστικής περιόδου του Πάσχα. Ο κύριος Μανούσης  δημόσια υποσχέθηκε ότι το πλοίο θα σταματήσει για την καθιερωμένη ολιγοήμερη συντήρηση του, μετά από συζήτηση με τους φορείς για να καθοριστεί η καταλληλότερη ημερομηνία. Θέλουμε να ελπίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.
            Ενημερώθηκε επίσης το Δ. Σ. για τις εξελίξεις σχετικά με την διαδημοτική συνεργασία για την αγορά πλοίου από τους δυο Δήμους Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης. Εδώ θέλουμε να επισημάνουμε πως ο σύλλογος επαγγελματιών αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των δυο Δήμων να βρουν και να συνεχίσουν την σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας (την οποία επισυνάπτουμε προς δημοσίευση), σε συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ του προέδρου του συλλόγου Γιάννη Γλήνια και του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κυρίου Ευάγγελου Λαμπάκη, σε αυτή την συνάντηση προσκλήθηκε (από τον πρόεδρο του συλλόγου) και παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Γεώργιος Χανός. Εκεί συμφωνήθηκε μεταξύ των δυο δημάρχων να υπάρξει νέα συνάντηση των δυο αντρών την Τετάρτη 16 Μαρτίου στην οποία όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κύριος Αντώνης Βαμβακερός συμφωνήθηκε να προχωρήσει η διερεύνηση αγοράς πλοίου για να δρομολογηθεί στη γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης και όχι μόνο.
            Κατά τη διάρκεια της κατ΄ιδίαν συνάντησης του κυρίου Γλήνια. με τον διευθύνοντα σύμβουλο του  Ο. Λ. Α. κύριο Χρήστο Σκεύα  για την υπόθεση του ΣΑΟΣ ΙΙ, ζητήσαμε επίσης να βοηθήσει και ο Ο .Λ. Α. στην δρομολόγηση πλοίου και από άλλες γραμμές εκτός από αυτήν Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης, ο οποίος δεσμεύτηκε για αυτό.
            Σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα η εταιρία SAOS FERRIES θα κληθεί από το αρμόδιο Υπουργείο να υπογράψει την δεκαετή σύμβαση για να λάβει την επιδότηση της γραμμής Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης και επειδή εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί ειδικό δημοτικό συμβούλιο με θέματα τουρισμού και συγκοινωνίας το οποίο ζήτησε ο σύλλογος επαγγελματιών από τον δήμαρχο Σαμοθράκης κατά την πρόσφατη συνάντηση μας, αποφασίσαμε να ζητήσουμε σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο να προσκληθούν από τον Δήμο και οι υπόλοιποι φορείς και σύλλογοι του νησιού καθώς και ο πλοιοκτήτης κύριος Φώτης Μανούσης, ώστε να ζητήσουμε οι φορείς να έχουμε παρεμβατικό λόγο στους όρους της σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ του ιδίου και του Υπουργείου κυρίως σε θέματα αναπλήρωσης του πλοίου κατά τη διάρκεια υποχρεωτικών ακινησιών του ΣΑΟΣ ΙΙ, στα θέματα τιμολογιακής πολιτικής ναύλων και στον ετήσιο προγραμματισμό δρομολογίων.
            Τέλος αποφασίστηκε να υλοποιήσουμε όπως είχαμε υποσχεθεί ίσως και εντός της εβδομάδας τις συναντήσεις του Δ. Σ. στα υπόλοιπα χωριά εκτός Καμαριώτισσας, ώστε να ενημερωθούν και οι εκεί επαγγελματίες για τις δράσεις του συλλόγου, οι οποίες συναντήσεις θα ενταχθούν στο θεσμό της ημέρας του επαγγελματία με σύνθημα 

                                         ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της ανάρτησης

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ".


                                                                                  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 
                                                                                 ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

                                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
                                                                              ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 15/03/2011

                                                                                       Αριθμός πρωτοκόλου: 13/2011

Την Κυριακή 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων των επαγγελματιών της Σαμοθράκης με σύνθημα
" ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ "
Σε αυτή την συνάντηση προσκλήθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων, φορέων & συλλόγων της Αλεξανδρούπολης & της Σαμοθράκης.
…………………………………………..
Ο πρόεδρος ανέφερε λεπτομέρειες για τις συναντήσεις που είχε στην τελευταία του επίσκεψη
στην Αλεξανδρούπολη με τον Δήμαρχο της πόλης και τον Δήμαρχο Σαμοθράκης.
Κυρίως θέμα η προώθηση της διαδημοτικής σύμβασης που είχε υπογραφεί μεταξύ των αντίστοιχα παρελθόντων δημάρχων των δυο πόλεων ( και είχε μείνει σε αδράνεια για κάποιο λόγο ) η οποία αφορά μεταξύ άλλων την αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας του νησιού και της αγοράς από κοινού μικρού κλειστού ταχύπλοου, τύπου Catamaran περίπου 150 ατόμων. Συμφώνησαν από κοινού την άμεση συνεργασία τους για το συγκεκριμένο θέμα εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου.
Ο Κος Φωτεινός Φώτης ενημέρωσε για την συνάντηση των φορέων του Έβρου με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κα Κατσέλη στην οποία παρευρέθει ο ίδιος ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και συνομίλησε με την Υπουργό καταθέτοντάς της το μεγάλο πρόβλημα που υφίσταται για τον επαγγελματία του νησιού μας με την υποχρεωτική υπαγωγή του στον Ο.Α.Ε.Ε ( πρώην Τ.Ε.Β.Ε.) Η Κα Κατσέλη δεσμεύτηκε πως σύντομα θα στείλει στην περιοχή τον Υφυπουργό Κο Κουτρουμάνη ο οποίος όπως είπε είναι ο πιο αρμόδιος σε θέματα ασφάλισης ώστε να δοθεί η πιο διεξοδική και καλύτερη δυνατή λύση στο καίριο αυτό θέμα.

Οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης διεκδικούν.



Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του κυβερνητικού κλιμακίου στο νησί μας θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε τις δράσεις του συλλόγου.
            Παραδώσαμε στον Πρωθυπουργό κύριο Γεώγιο Α. Παπανδρέου υπόμνημα  με τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο μας αλλά κι εν γένει τη Σαμοθράκη.
      Ο πρόεδρος του Συλλόγου συμμετείχε σε
άτυπη σύσκεψη στο ξενοδοχείο που κατέλυσε το κυβερνητικό κλιμάκιο, με την συμμετοχή του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κυρίου Γιάννη Διαμαντίδη, του Υφυπουργού εσωτερικών κυρίου Γιώργου Ντόλιου, του κυρίου Νίκου Ζαμπουνίδη και του Δημάρχου Σαμοθράκης κυρίου Γιώργου Χανού. Όπου ο κύριος Γιάννης Γλήνιας είχε την ευκαιρία να τονίσει την ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης και με άλλους προορισμούς, ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει το ενδεχόμενο επέκτασης γραμμών που φτάνουν στη Λήμνο ως την Σαμοθράκη εάν υπάρχουν κατάλληλα πλοία τα οποία θα μπορούν να προσεγγίζουν το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Επίσης ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κατέθεσε μια εναλλακτική πρόταση εκ μέρους του πλοιοκτήτη κυρίου Μανούση, ο οποίος θα μπορούσε να αποσύρει το πλοίο ΣΑΟΣ ΙΙ από την επιδοτούμενη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη και την αντικατάσταση του με άλλο πλοίο, (ο κος Μανούσης είπε για το πλοίο στον παρακάτω σύνδεσμο το οποίο ύστερα από 2-3 μήνες ανακατασκευής σε επιβατηγό θα  ήταν έτοιμο! πατήστε σε αυτόν το σύνδεσμο: http://raflucgr.ra.funpic.de/liberty_bell.htm)ώστε το ΣΑΟΣ ΙΙ να διεκδικήσει επιδότηση για μία τουλάχιστον φορά την εβδομάδα στο δρομολόγιο Λαύριο – Λήμνο – Σαμοθράκη – Καβάλα με επιστροφή και τις υπόλοιπες μέρες να εκτελεί επικουρικά δρομολόγια στην τωρινή γραμμή του. Στην πρόταση αυτή ο Υπουργός κύριος Διαμαντίδης έδειξε ενδιαφέρον. Μέλη του Δ. Σ. επικοινώνησαν με τον κύριο Μανούση, ώστε να διασταυρώσουμε αν ισχύει η πρόταση αυτή, ο οποίος μας το διαβεβαίωσε και μάλιστα μας ενημέρωσε πως ο Υπουργός είχε ήδη επικοινωνήσει μαζί του και του ζήτησε να υποβάλλει εγγράφως την πρόταση αυτή στο Υπουργείο για να εξεταστεί.
Όσον αφορά το φλέγον θέμα της ασφάλισης του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) μας ενημέρωσε η βουλευτής Έβρου κυρία Όλγα Ρενταρή, πως η ίδια χειρίζεται το θέμα εφόσον συμμετέχει στην διαρκής επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής και μας δήλωσε ότι πιστεύει πως σύντομα θα υπάρξει θετική εξέλιξη. Εμείς παρά ταύτα τη Δευτέρα θα κοινοποιήσουμε το υπόμνημα που παραδώσαμε στον Πρωθυπουργό στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η επίσκεψη αυτή μόνο θετικά αποτελέσματα για τη Σαμοθράκη θα έχει


Τι ζήτησαν οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης από τον πρωθυπουργό.



Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
με την ευκαιρία της επισκέψεως σας στη Σαμοθράκη, ως σύλλογος επαγγελματιών, θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψη τα θέματα που απασχολούν το νησί άρα και τον σύλλογο. Τα θέματα αυτά σας αναλύουμε παρακάτω, περιμένοντας από εσάς να δώσετε τις όσο το δυνατόν καλύτερες και περισσότερες λύσεις
1.          Ξεκινάμε με το υπέρτατο αγαθό την υγεία, την οποία πρέπει να έχουμε για να μπορούμε να αγωνιζόμαστε για όλα τα υπόλοιπα. Ζητούμε την άμεση αναβάθμιση και στελέχωση του από προσωπικό που το βασικότερο προσόν του θα πρέπει να είναι η εντοπιότητα. Είναι επίσης
αδιανόητο εν έτη 2011 στο νησί να μην υπάρχει παιδίατρος και να αναγκάζονται οι γονείς για ένα εμβόλιο να μεταφέρουν τα παιδιά τους στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας με σύγχρονο εξοπλισμό. Το υπάρχων κτήριο είναι παλιό και μη λειτουργικό.

2.          Το Α και το Ω για την ανάπτυξη ενός νησιού είναι η συγκοινωνία του.
2.1.           Πολλές φορές έχουμε καταστεί αυτήκοοι μάρτυρες εξαγγελιών για την κατασκευή αεροδρομίου στη Σαμοθράκη, το οποίο όχι απλώς δεν κατασκευάστηκε αλλά ούτε καν γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται κι αν βρίσκεται κάπου η μελέτη για την κατασκευή του. Επιθυμούμε την επίσπευση της όλης διαδικασίας ώστε η κατασκευή του να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Σαμοθράκης αλλά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
2.2.           Μέχρι όμως την κατασκευή του αεροδρομίου καθώς επίσης και μετά από αυτή καθοριστικό ρόλο για την τουριστική κι όχι μόνο ανάπτυξη της Σαμοθράκης παίζει η θαλάσσια συγκοινωνία. Αυτή την στιγμή το νησί εξυπηρετείται αποκλειστικά από την γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη κι αυτό με αβέβαιο μέλλον Όταν πριν από μερικά χρόνια υπήρχε σύνδεση με την Καβάλα, την Λήμνο και το Λαύριο. Η πάγια θέση του συλλόγου είναι το νησί να συνδέεται σε ετήσια βάση με τακτά δρομολόγια με Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λαύριο, Λήμνο, Μυτιλήνη, καθώς και με άλλα λιμάνια, όπως τα νησιά της άγονης γραμμής. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο χρειάζεται η οικονομική στήριξη των ναυτιλιακών εταιριών από την πλευρά της πολιτείας ή επειδή το Αιγαίο δεν σταματάει στην Λήμνο επέκταση τον υπαρχόντων ως εκεί γραμμών να φτάνουν ως την Σαμοθράκη.
2.3.           Γνωρίζοντας την θέρμη με την οποία εργάζεστε υπέρ της Ελληνοτουρκικής φιλίας – συνεργασίας θα θέλαμε να βοηθήσετε στην δημιουργία τελωνείου στη Σαμοθράκη για να μπορέσει να προχωρήσει η σύνδεση του νησιού με την γειτονική Ίμβρο, η σύνδεση αυτή προσδοκούμε πως θα βοηθήσει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης.
2.4.           Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια από την  Κυβέρνηση για την δρομολόγηση υδροπλάνων. Απ΄ότι φαίνεται η Σαμοθράκη μένει εκτός και από αυτό το πρόγραμμα. Γιατί:

3.          Για να μπορέσει να αναπτυχθεί η θαλάσσια συγκοινωνία του νησιού μας πρωτίστως χρειάζονται άρτιες λιμενικές εγκαταστάσεις. Το λιμάνι της Καμαριώτισσας δεν μπορεί να δεχτεί μεγάλα καράβια. Επίσης θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη της εκβάθυνσης του ανενεργού μέχρι σήμερα λιμανιού των Θέρμων καθώς και την δημιουργία αλιευτικού καταφυγίου στο Λάκκωμα για την αποσυμφόρηση του λιμανιού της Καμαριώτισσας κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες.

4.          Οι περισσότεροι εκ των επισκεπτών της Σαμοθράκης θαυμάζουν τον φυσικό πλούτο του νησιού επίγειο και υποθαλάσσιου. Για να συνεχίσουν να θαυμάζουν αυτόν τον πλούτο κι οι επόμενες γενιές επισκεπτών θα πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα για την προστασία του. Το φαινόμενο της υπερβόσκησης και υπεραλίευσης εξελίσσεται  σε μάστιγα για το νησί και πρέπει να ληφθούν μέτρα άμεσα για την αντιμετώπιση του. Είναι ολόκληρες οικογένειες που ζουν είτε από την κτηνοτροφία είτε από την αλιεία που αν το φαινόμενο συνεχιστεί σε ελάχιστα χρόνια τα επαγγέλματα αυτά δεν θα είναι βιώσιμα με συνέπεια να φύγουν οι νέοι από το νησί, να μην υπάρχουν κτηνοτροφικά κι αλιευτικά προϊόντα και φυσικά την καταστροφή του περιβάλλοντος

5.            Για το τέλος αφήσαμε ένα θέμα που αφορά καθαρά τον τομέα μας. Υπάρχει στο νησί ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί πολλούς επαγγελματίες και μάλιστα πολύ περισσότερο τώρα με την οικονομική κρίση. Αυτό το πρόβλημα είναι η ασφάλιση μας στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), λόγω του ότι είμαστε νησί με λιγότερους από 3100 κατοίκους κι αν τα εισοδηματικά κριτήρια μας το επιτρέπουν μπορούμε να πάρουμε απαλλαγή για να υπαχθούμε στον ΟΓΑ όπου οι εισφορές είναι πολύ χαμηλότερες, υπάρχει όμως για πολλούς ένα εμπόδιο που είναι για τους επαγγελματίες που ασφαλίστηκαν από 15/7/92 έως 3/12/97 και σύμφωνα με το άρθρο 137 του Ν. 2071/92 και σε συνέχεια με το άρθρο 25 του Ν. 3846/10 δεν δικαιούνται απαλλαγής κι ας πληρούν όλα τα υπόλοιπα κριτήρια. Κατά το παρελθόν ο σύλλογος έστειλε επιστολές και στον ΟΑΕΕ και στην Υπουργό εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  κυρία Κατσέλη όπου ζητούσαμε την κατάργηση αυτών των άρθρων για την Σαμοθράκη και για περιοχές σαν κι αυτήν καθώς επίσης και αύξηση του εισοδηματικού κριτηρίου για να μπορέσουν να πάρουν απαλλαγή περισσότεροι επαγγελματίες και να μην οδηγηθούν οι επιχειρήσεις τους να βάλουν λουκέτα, διότι με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση και την συνεχώς μειούμενη τουριστική κίνηση στο νησί και σε συνάρτηση με τις υπέρογκες εισφορές προς τον ΟΑΕΕ εκεί θα οδηγηθούν. Αντί θετικής αντιμετώπισης, από όλους τους αρμόδιους τις τελευταίες ημέρες πολλοί ασφαλισμένοι επαγγελματίες στον ΟΓΑ έλαβαν ειδοποιητήρια για να ενταχθούν στον ΟΑΕΕ. Ζητούμε από εσάς κύριε Πρωθυπουργέ να  ενσκήψετε στο πρόβλημα μας αυτό και να δώσετε μια οριστική λύση με προσωπική σας παρέμβαση. Θεωρούμε πως αυτό θα είναι ένα κίνητρο να κρατηθούν ανοιχτές οι επιχειρήσεις μας, να μην εγκαταλείψουμε το νησί καθώς επίσης να προσελκύσουμε νέους επαγγελματίες στη Σαμοθράκη

        Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με ευαισθησία που σας διακρίνει θα συνεισφέρετε ώστε αν όχι όλα, κάποια από τα παραπάνω θέματα-προβλήματα να επιλυθούν.
Για το Δ. Σ.
 Ο πρόεδρος                        ο γραμματέας   
     Γλήνιας Ιωάννης                      Παπαντίδης  Εΐρηναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου