Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Ο Σύλλογος Επαγγελματικών Σαμοθράκης συνεπής τα τελευταία χρόνια στο να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει, ολοκλήρωσε τη μεγάλη προσπάθεια προβολής της Σαμοθράκης σε 7 εκθέσεις σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης με περίπτερο, έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό υλικό.
Φέτος, πριν μερικούς μήνες, ξεκινώντας ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Σ. επαφές με κανάλια και μετά με την περιφέρεια αλλά και με τους εκπαιδευτικούς, έβαλε ως στόχο τις μαθητικές – εκπαιδευτικές εκδρομές, προβάλλοντας την αιτιολογία ότι δεν νοείται εκπαιδευτική εκδρομή στην περιφέρεια χωρίς να έχει ως αφετηρία του μαθητικού βίου τη Σαμοθράκη.
Αυτό το εγχείρημα βρήκε την ανταπόκριση που θέλαμε, συντονίζοντας την περιφέρεια ως μέσο ανάδειξης «η Νίκη πάει εκδρομή», την πλοιοκτήτρια εταιρία, πετυχαίνοντας φθηνά εισιτήρια αλλά και εύρος δρομολογίων καθώς και τον δήμο της Σαμοθράκης με λεωφορείο αλλά και με το Λαογραφικό Μουσείο, όπως επίσης και πετυχαίνοντας καλές τιμές από τους επαγγελματίες του νησιού.
Έτσι καταφέραμε να μπορούμε να μιλάμε σήμερα για 1700 μαθητές και γονείς που θέλουν να επισκεφτούν το νησί μας.
Με αφορμή αυτή την εξέλιξη και έχοντας το βλέμμα στραμμένο και στην επόμενη χρονιά και όχι μόνο, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε τι μεγάλο θέμα είναι αυτές οι εκδρομές και η καθιέρωση τους, όπου μπορούμε να μιλάμε για χιλιάδες παιδιά τα επόμενα χρόνια.
Είναι υποχρέωση όλων μας να περάσουν καλά οι μικροί μας μαθητές και αυριανοί φίλοι – επισκέπτες του νησιού μας. Ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι….

Την Τετάρτη 9/4/2014 στις 18:00 όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να έρθουν στο SAMOTHRAKI VILLAGE HOTEL για να συνομιλήσουν με τον υπεύθυνο των σχολικών δραστηριοτήτων για της μελλοντικές σχολικές εκδρομές στο νησί μας.

                                                                       Με εκτίμηση
                                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΗΝΙΑΣ
                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου