Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Έκθεση Holiday and Spa Expo - Sofia 2014

Μικρή, οργανωμένη και υποσχόμενη η έκθεση της Σόφιας. Εννοείται ότι οι γείτονες μας έχουν τη Βόρεια Ελλάδα πρώτη στους προορισμούς τους και η προβολή μας εκεί ήδη συνοδεύτηκε με κρατήσεις για τη φετινή σεζόν και με άνοιγμα του προορισμού από αρκετά γραφεία. Άμεσα θα υποδεχτούμε κάποιους πράκτορες για να δουν τα καταλύματα και το νησί με την προοπτική να έχουμε κρατήσεις για το Πάσχα. 

Το περίπτερο της Filos Travel, που φιλοξένησε το σταντ του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης αλλά και το σταντ του Thraki Palace, καθώς εκπροσωπεί δυναμικά τον Έβρο σαν προορισμό,  πήρε το βραβείο για το καλύτερο σταντ της έκθεσης. 

Παρακολουθήσαμε επίσης και τη συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε για τα εγκαίνια της έκθεσης από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου ο Υπουργός αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γερομάρκος έδωσαν αρκετά στοιχεία για το τουριστικό ενδιαφέρον όλων των περιοχών του Έβρου και της ευκολίας μέσω των αλλαγών στο οδικό δίκτυο που συνδέει τις δύο χώρες στην περιοχή μας.

Παραμένουμε σε κλίμα ετοιμασιών για την έκθεση στο Βελιγράδι για την οποία αναχωρούμε στις 26/2/2014 από Θεσσαλονίκη και επιστροφή στις 2/3/2014 με κόστος:
285€ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και  400€/ άτομο σε μονόκλινο στο ξενοδοχείο Nevski 4*
και περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή με πρωινό και ασφάλιση.

Παρακαλούμε για αποστολή εντύπων από Σαμοθράκη καθώς τροφοδοτούμε με αυτά και τα σταντ της Περιφέρειας. Σημειώνουμε ότι ο Σύλλογος Επαγγελματιών δεν έχει σταντ στο Βελιγράδι αλλά θα φροντίσουμε η παρουσία της Σαμοθράκης να γίνει αισθητή στη Σέρβικη αγορά.

Πληροφορίες, κρατήσεις και αποστολή εντύπων στο 6984 908254 και στο syepsa@gmail.com.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου