Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Σύσκεψη ΔΣ Συλλόγου στις 10 Ιουλίου 2013

Θέματα που συζητήθηκαν:

·        Επέκταση ωραρίου νυκτερινών καταστημάτων στην Καμαριώτισσα.
·        Επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές για το ζήτημα των πλανόδιων.
·        Γαστρονομική εκδήλωση – πρόταση για συνδυασμό με 150 χρόνια εορτασμού.
·        Εισφορές στο Σύλλογο.
·        Ερωτηματολόγιο Συγκοινωνίας.

Αποφάσεις:

1)    Αποστολή αιτήματος στο Δήμο για να εγκρίνει παράταση ωραρίου στα νυκτερινά καταστήματα της Καμαριώτισσας.
2)    Αποστολή επιστολής προς Αστυνομικές αρχές για τον περιορισμό των πλανόδιων. Το θέμα είχε τεθεί σε προηγούμενη σύσκεψη και είχε καθυστερήσει η επιστολή με σκοπό να ενημερωθούν άτομα που ζουν μόνιμα στη Σαμοθράκη και εκθέτουν τα προϊόντα τους σε πάγκους χωρίς άδεια, για τις ενέργειες του Συλλόγου.
3)    Συντονισμός ομάδας για διοργάνωση γαστρονομικής εκδήλωσης με αφορμή τα 150 χρόνια της εύρεσης της Νίκης και με θέμα τις γεύσεις του νησιού. Παρακαλούμε επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο εφόσον ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.
4)    Δημιουργήθηκε ερωτηματολόγιο για την καταγραφή της άποψης των επαγγελματιών σε σχέση με τη συγκοινωνία της Σαμοθράκης ενόψει του νέου καραβιού από τη ναυτιλιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Έβρου. Είναι σημαντικό όσες κινήσεις γίνουν στον τομέα αυτό να έχουν το στίγμα και την άποψη των επαγγελματιών της Σαμοθράκης. Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το συμπληρώσετε στο Samothraki Travel στην Καμαριώτισσα.
5)    Υπενθυμίζουμε στους επαγγελματίες ότι για να μπορεί ο Σύλλογος να λειτουργεί χρειάζεται τη στήριξη των μελών του. Η ετήσια εισφορά είναι 20€ και μπορείτε εγγραφείτε στη Χρύσα Χαρανά, στη Γεωργία Λενούδια ή στο Samothraki Travel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου