Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ξεκίνησαν και οι τουριστικές εκθέσεις για το 2013. Με ή χωρίς την παρουσία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης, η Σαμοθράκη ήταν ήδη παρούσα σε δύο από αυτές.

9-13  Ιανουαρίου λάβαμε μέρος στην έκθεση Vakatienbeurs 2013  στην Ουτρέχτη. Η Σαμοθράκη ως βραβευμένος προορισμός από τον οργανισμό Quality Coast είχε μια θέση στο περίπτερο του οργανισμού. Ο Δήμος Σαμοθράκης έστειλε προϊόντα και έντυπα του νησιού και 3 από τις 5 μέρες τις έκθεσης εκπροσωπήσαμε και το νησί με την παρουσία μας.
Το ελληνικό στοιχείο ήταν έντονο στην Ολλανδία και πρακτορεία έδειξαν ενδιαφέρον στο να γνωρίσουν ένα νέο εναλλακτικό προορισμό στην Ελλάδα. Μέσω του Samothraki Travel κρατάμε επαφή με όλους αυτους και στέλνουμε τιμές και προσφορές για τη νέα σεζόν.

Η κίνηση των ξενοδοχείων στην καμπάνια Off Season και οι ενιαίες τιμές για γκρουπ είναι σίγουρα μια καλή αρχή για να προσκελκύσουμε νέο τουριστικό κοινό στο νησί. Αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.

24-27 Ιανουαρίου μέσω του Συνδέσμου Ξενοδόχων Έβρου λάβαμε μέρος στην Emitt της Τουρκίας. Μεγάλη έκθεση αλλά όχι σαν της Ουτρέχτης. Η Τουρκία ήταν εμφανώς επικεντρωμένη στον εισερχόμενο τουρισμό αλλά ήρθαμε σε επαφή με άτομα που ψάχνουν νεους κοντινούς προορισμούς. Τα έντυπα για τη Σαμοθράκη μοιράστηκαν σε πάρα πολλούς Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι άκουγαν για το νησί πρώτη φορά.

20 με 24 Ιανουαρίου θα είμαστε στο Μοναχο για την Έκθεση εναλλακτικού τουρισμού και το ίδιο τετραήμερο θα είμαστε και στη Σερβία. Βουλγαρία και Ρουμανία θα υπάρχει επίσης συμμετοχή και καλούμε όσους επαγγελματίες επιθυμούν να έρθουν.

Για πληροφορίες για τις επόμενες εκθέσεις αλλά και για αποστολή εντύπων στο 6951 937 129
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου