Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα από τη Philoxenia 2012

Εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Επαγγελματιών, ο πρόεδρος του Συλλόγου και συνεργάτες παρευρεθήκαμε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης η οποία χαρακτηρίστηκε από ένα ενδιαφέρον για τη Σαμοθράκη και αρκετή συμμετοχή καθώς κάναμε επαφές με επαγγελματίες του χώρου από Ελλάδα αλλά και από τις χώρες ενδιαφέροντος, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρωσία.
Λάβαμε θετικές εντυπώσεις αλλά και ικανοποίηση για το ότι το νησί μας είχε πλέον μία συγκεκριμένη τουριστική πρόταση για πράκτορες και tour operators που ενδιαφέρονται να ανοίξουν ένα νέο προορισμό στη Σαμοθράκη. Η κοινοπραξία των επαγγελματιών του Samothraki Travel για την εκτός σεζόν αλλά και τα έντυπα που τη συνοδεύουν ήταν μια αντιπροσωπευτική προβολή για το νησί μας και ελπίζουμε ότι θα προκύψουν καλές συνεργασίες για το 2013.
Η απορία όλων εξακολουθεί να είναι το αν θα λυθεί το πρόβλημα της συγκοινωνίας και των δρομολογίων. Συγκεκριμένα αποτελεί φραγμό στην προώθηση της Σαμοθράκης το ότι δεν υπάρχει δρομολόγιο για ημερήσιες εκδρομές των επισκεπτών της Αλεξανδρούπολης, το ότι δεν υπάρχει πλοίο γρήγορης μετάβασης και βεβαίως το πολύ υψηλό κόστος  ειδικά για τα γκρουπ με όχημα.
Εργαζόμαστε όλοι ώστε να λυθούν όλα όσα εμποδίζουν τη Σαμοθράκη να προχωρήσει μπροστά τουριστικά και αναμένουμε τη βοήθεια και συμμετοχή όλων.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Focus On Travel News με άρθρο και φωτογραφίες από την έκθεση.
http://www.ftnnews.com/mice/19195-thessaloniki-hosted-philoxenia-2012.html

Με εκτίμηση 
Η Γραμματεία του Συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου